دسته بندی محصولات
سبد خرید شما

روغن خشخاش مرهم طب

روغن خشخاش مرهم طب
ناموجود

روغن خشخاش مرهم طب

  • موجودی: ناموجود
  • تولید کننده: مرهم طب
  • مدل: محصول 592
  • وزن: 60.00g

روغن خشخاش مرهم طب به روش پرس سرد استخراج می شود و برای تسکین انواع درد، رطوبت رسانی و نرم کنندگی پوست و مو، رفع خشکی، اگزما و همچنین کاهش علائم پسوریازیس بر روی پوست بسیار مفید است. 

24,000 تومان
ضمانت کیفیت محصول
ضمانت کیفیت محصول
ارسال رایگان خرید بالای 400.000 تومان تهران
ارسال رایگان خرید بالای 400.000 تومان تهران
پشتیانی و مشاوره
پشتیانی و مشاوره
پرداخت آسان
پرداخت آسان
ارسال به سراسر ایران
ارسال به سراسر ایران

بررسی روغن خشخاش 

روغن خشخاش از دانه های گیاه دارویی خشخاش روغن گیری می شود که در طب سنتی قدمتی چند هزار ساله داشته و برای تسکین درد بسیار موثر است. این روغن دارای خواص آنتی اکسیدانی و ویتامین E نیز میباشد.

خواص روغن خشخاش در طب سنتی :

  • درمان و تسکین درد هایی از جمله درد های مفصلی، کمردرد، زانو درد، درد های سیاتیکی و ..

  • آرام بخش و خواب آور

  • درمان میگرن

  • درمان پسوریازیس 


این روغن اغلب برای ساخت انواع لاک، رنگ و صابون استفاده می شود. روغن استخراج شده از دانه های خشخاش بسته به رنگ آنها و محل تولید آنها می تواند متفاوت باشد. دانه های خشخاش می توانند در رنگ های مختلف از جمله سفید، زرد و آبی وجود داشته باشند. همچنین به طور متوسط، دانه ها بین 45 تا 50 درصد روغن تولید می کنند.
روغن خشخاش با استفاده از روش پرس سرد تولید می شود. همانطور که از نام آن مشخص است، پرس سرد با استفاده از فشار، روغن را از دانه ها آزاد می کند و بدون حرارت نیز انجام می شود.


فواید روغن خشخاش

روغن دانه خشخاش به دلیل خواص آنتی اکسیدانی که دارد برای سلامت بدن مفید است و می تواند به تفویت و جوانسازی پوست و مو کمک کند. 

خواص آنتی اکسیدانی روغن خشخاش

آنتی اکسیدان ها ترکیباتی هستند که به خنثی کردن گونه های فعال اکسیژن (ROS) کمک می کنند. ROS به عنوان بخشی از متابولیسم طبیعی سلول ها تولید می شود. گاهی اوقات، آنها می توانند به سلول های انسان آسیب برسانند و منجر به بیماری هایی مانند سرطان یا دیابت شوند.
تحقیقات انجام شده در سال 2013، فعالیت آنتی اکسیدانی قوی را برای روغن دانه خشخاش نشان می دهد. یک مطالعه دیگر نیز در سال 2009 نشان داده است که روغن دانه خشخاش حاوی آلفا و گاما توکوفرول است. توکوفرول ها آنتی اکسیدان ها و اشکال طبیعی ویتامین E هستند.

روغن خشخاش برای پوست و مو 

روغن دانه خشخاش منبع غنی از چندین اسید چرب ضروری است. علاوه بر آنتی اکسیدان های موجود در روغن خشخاش، اسیدهای چرب نیز برای کاربردهای موضعی بر روی پوست و مو مفید هستند.

اسیدهای چرب ضروری موجود روغن خشخاش عبارتند از:

اسید لینولئیک: اسید لینولئیک برای حفظ سد آبی و رطوبت پوست مهم است. این نوع اسید چرب نمی تواند توسط بدن انسان تولید شود، به همین دلیل باید از طریق رژیم غذایی وارد بدن شود. در واقع، افرادی که کمبود اسید لینولئیک دارند، ممکن است پوستشان دچار اگزما، خشکی و پوسته پوسته شدن شود. 
اسید اولئیک: اسید اولئیک نقش مهمی در بهبود زخم دارد و می تواند موجب ترمیم پوست های آسیب دیده شود.
اسید پالمیتیک: اسید پالمیتیک رایج ترین اسید چرب اشباع شده در بدن انسان است که در پوست نیز یافت می شود. یک مطالعه در سال 2010 نشان می دهد که سطح اسید پالمیتیک با افزایش سن کاهش پیدا می کند.
اسید لینولئیک رایج ترین این اسیدهای چرب است که 56 تا 69 درصد از ترکیب اسیدهای چرب را تشکیل می دهد.

این اسیدهای چرب در حال حاضر در برخی از محصولات آرایشی وجود دارند. به عنوان مثال، اسید لینولئیک را می توان به عنوان یک عامل نرم کننده پوست یا مو، اسید اولئیک را می توان به عنوان نرم کننده و اسید پالمیتیک را می توان در صابون ها و پاک کننده های مختلف یافت.

روغن خشخاش برای درد

از آنجایی که تریاک از گیاه خشخاش به دست می آید، ممکن است از خود بپرسید که آیا روغن دانه خشخاش خاصیت تسکین درد دارد یا خیر؟ در واقع، دانه های خشخاش و روغن استخراج شده از آن به طور طبیعی حاوی تریاک نیستند. تریاک در واقع از لاتکس سفید شیری رنگی که در غلاف های خشخاش وجود دارد، به دست می آید، نه از دانه ها. اما دانه های آن نیز حاوی خواص ضد درد و تسکین دهنده هستند، به همین دلیل روغن خشخاش می تواند بطور موضعی برای تسکین انواع درد مفصلی، استخوانی و عضلانی مفید باشد.

عوارض جانبی روغن خشخاش 

اگرچه عوارض جانبی روغن خشخاش نادر است، اما آلرژی به دانه های خشخاش وجود دارد. اگر هنگام استفاده از روغن دانه خشخاش واکنش آلرژیک را تجربه کردید، فوراً مصرف آن را متوقف کنید. علاوه بر این، در صورتی که بعد از استفاده از روغن خشخاش دچار تورم در گلو یا صورت، سرفه یا خس خس سینه، مشکل در تنفس و علائم گوارشی مانند گرفتگی عضلات شکم، حالت تهوع و اسهال شدید فورا به پزشک مراجعه کنید. 
همچنین ممکن است استفاده موضعی از روغن دانه خشخاش در موارد نادر باعث تحریک پوست شود. قبل از استفاده از مقادیر بیشتر، کمی روغن خشخاش را روی پوست خود آزمایش کنید. اگر قرمزی، خارش یا درد داشتید، مصرف را قطع کنید.

نحوه استفاده از روغن دانه خشخاش

برای استفاده از خواص ارزشمند روغن خشخاش کافی است مقدار کمی از این روغن را بر روی پوست خود ماساژ دهید. همچنین می توانید این روغن را با لوسیون یا کرم و محصولات مراقبت از مو نیز ترکیب کنید.
از روغن خشخاش می توان به عنوان روغن حامل برای ترکیب با روغن های ضروری نیز استفاده کرد. برای رقیق کردن یک اسانس در روغن دانه خشخاش، استفاده از 6 تا 15 قطره اسانس را در هر 30 میلی لیتر روغن حامل توصیه می کند.

برای درمان سردرد و میگرن 

چند قطره روغن خشخاش را بر روی پیشانی ماساژ دهید.

برای درمان کمردرد, زانو درد و درد های سیاتیکی 

چند قطره روغن خشخاش را همراه با مقداری روغن سیاه دانه ترکیب کرده و بر روی محل مورد نظر به مدت 15 دقیقه ماساژ دهید.

    
 

خصوصیات محصول
نوع محصولروغن گیاهی
گروه محصولروغن ها
شرکت سازندهمرهم طب
نوع محفظهبطری پلاستیکی
وزن خالص50 میلی لیتر
وزن با بسته60 گرم
مدت انقضا24 ماه
این محصول را دارید؟!

افزودن گزینه خود به عنوان نظر!

نوشتن نظر
توجه: HTML ترجمه نمی شود!
بد خوب
تایید امنیتی

این محصول در حال حاضر در دسترس نیست. لطفا ایمیل و مشخصات خود را کامل کنید تا در صورت موجود شدن کالا سریعا شما را مطلع سازیم.

نام
ایمیل
موبایل
توضیحات